Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. In essentie leveren wij geurkaarsen en wax melt producten binnen 2 dagen mits de product op vooraad is. Bruisballen en scrubs hebben een levertijd van 2 – 4 dagen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten naar Nederlandse adressen. Wanneer je boven de €40 uitgeeft kom je in aanmerking voor gratis levering in alle EU landen.

Voor levering binnen andere EU landen vragen we voor bestedingen onder de €50 vragen we verzendkosten. De verzendkosten bijdragen zijn:

€10.00 naar Noord/West EU landen
€12.00 naar Oost EU landen
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.