Brand Ambassadors / Promoters gezocht

“Illuminating homes” – Dat is de missie van Fragrantly – Elke thuis te voorzien van licht, geuren en mooie sieraad verrassingen.  

Dit doen wij door onze (eigen ontworpen) sieraden te verbergen in een geurkaars, bruisbal of body scrub, want iedereen houdt van verrassingen en van positieve verrassingen worden mensen blij.

Fragrantly wil groeien en meer mensen blij maken met onze producten. Als inclusieve merk sluiten we niemand uit. Iedereen mag meedoen! We zijn op zoek naar vrouwen, mannen, non-binary, meiden, jongens vanaf 14 jaar die onze producten willen promoten op social media, website blogs of andere communicatie vormen.

Hoe werkt het?
Je ontvangt een pakket met verschillende Fragrantly producten én een persoonlijke kortingscode in ruil voor video’s, stories en posts op social media kanalen. 

Wij vinden het belangrijk dat jouw foto’s van goede kwaliteit zijn en onze producten goed tot hun recht komen op jouw foto’s. Jouw foto’s moeten ons inspireren op het gebied van home, lifestely aan fashion (denk qua stijl aan die van fashion bloggers/influencers). Toffe strakke flat-lays kunnen wij ook zeker waarderen!

Jij krijgt regelmatig gratis onze nieuwste items opgestuurd welke je mag houden in ruil voor mooie foto’s (+tag) op jouw social media. Ook ontvang je een persoonlijke kortingscode voor 15% korting waarmee jij kunt shoppen in onze webshop gedurende de periode dat jij onze promoter/ambassador bent.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Zo kun je je aanmelden 

1. Volg ons op instagram (@_fragrantly).
2. Vul deze formulier in.  Zo hebben we alle gegevens bij elkaar.
3. Zorg ervoor dat jouw profiel openbaar is, anders kun je helaas niet mee doen.

Het aantal volgers is voor ons niet belangrijk, onze focus ligt op de, creativiteit, fotografie en interactie.

Wij zijn vooral op zoek naar promoters die toffe instagram waardige foto’s kunnen maken (je hoeft geen pro te zijn)! Wij zullen alle aanmeldingen bekijken en contact met jou opnemen als wij geïnteresseerd zijn in een samenwerking.

Fragrantly zoekt promoters
insta post
veilig betalen met ideal en sofort

Fragrantly produceert en verkoopt handgemaakt geurkaasen, bruisballen en scrubs met een sieraad verrassing! Ontdek de volledige collectie via de website!

Translate to »