Love Over Ons

Gemaakt met Liefde

Geurbeleving door middel van lichamelijk verzorging en home decor is waar Fragrantly voor staat. Met haar eigen natuurlijk en plantaardige producten biedt Fragrantly innovatieve creaties zoals o.a. Whipped Soap Soufflés, zijde zacht body butters, Face masks, heerlijk parfums en rijke geurende kaarsen.


Het Fragrantly assortiment is breed en divers. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een ander of jezelf, dan hoeft je niet ver te zoeken bij Fragrantly. Nieuwe producten worden elke 6 weken gelanceerd – passend bij het seizoen en geschikt voor vele gelegenheden.

 

Een element van verrassing is er ook aanwezig, Om een paar voorbeelden te noemen, heeft Fragrantly de dagelijkse douche routine in Nederland omgetovert tot een douche feestje met haar Whipped Soap Soufflé set – zeven heerlijk en verzorgende douche zeepjes – die de huid voedt en verzacht.


Voor de herfst en winter heeft Fragrantly de basic bruisbal opnieuw op de kaart gezet met haar Sparkle Bombs (mega bruisballen) met daarin verborgen sieraden of edelstenen. Heerlijke geurige kaarsen met een mooie ring mogen dan niet ontbreken. Zo tovert Fragrantly iets gewoons tot iets heel bijzonders.


Als je van geuren houdt en iets zoekt dat anders en speciaal is, dan is Fragrantly precies wat je zoekt!