...

Gepersonaliseerde Haircare Quiz

Gepersonaliseerde Haircare Quiz

Doe hier de HAIRCARE QUIZ voor de gepersonaliseerde haarproducten:

Hair Care Quiz

Let op, dit is geen product die je kunt toevoegen aan je winkelmandje!!! De voor jouw voorgestelde haarproducten worden zichtbaar na het invullen van de quiz.

Categorie:

Beschrijving

Met deze quiz kun je je haartype en -wensen aan ons kenbaar maken. Wanneer je de quiz hebt voltooid, krijg je de voor jou geselecteerde en gepersonaliseerde haarproducten te zien. Wanneer je één of meerdere gepersonaliseerde haarproducten bestelt, maken wij je bestelling speciaal op maat voor jou!

Let op, de verzending van de gepersonaliseerde haarproducten is na circa 3 werkdagen.

 

Extra informatie
Afmetingen 12 × 12 × 8 cm

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Natasha Natasha
Fantastische producten

Ik had de geur “licht kruidig” in de quiz aangegeven. Bij ontvangst van de producten vond ik de geur heel aards en niet zo prettig. Tijdens het gebruik van de haarproducten ben ik de geur gaan omarmen. De producten zijn stuk voor stuk prettig in gebruik. Het meest verrassend is de scrub. In 1e instantie vond ik het nogal een gedoe maar nu ben ik het gewend en mijn hoofdhuid is een stuk rustiger geworden en jeukt niet meer. Het haarmasker zorgt voor heerlijke zachte haren. Door de haarolie is mijn haar minder droog en weer glanzend. Ik hoop dat deze haarproducten snel te bestellen zijn want mijn haar is er weg van!!!

nl_NLNederlands